Sumoworstelen

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een sumoworstelaar te zijn? Sumoworstelen is een traditionele Japanse worstelsport die meestal wordt beoefend door zeer zwaarlijvige mensen. 

Sumopak

De worstelpartij vindt plaats in een cirkelvormig deel van een kleibodem en gaat gepaard met vele rituelen. De Japanners beschouwen Sumo als een moderne krijgskunst.

Voor deze activiteit hoeft u niet zwaarlijvig te zijn. U krijgt een sumopak aan, met dit pak aan voelt u zich een ware sumoworstelaar. Als beiden zich in het pak hebben gehesen gaat het echte worstelen beginnen. We beginnen met de rituelen. Het doel is je tegenstander buiten de cirkel te krijgen. Bij Sumoworstelen draait het om vertrouwen, kracht en behendigheid. En natuurlijk een hoop lol, want opstaan met dit pak aan is al een worsteling op zich.

Er kan gespeeld worden tegen teams, individueel of als een afvalrace.

Een genot om zelf te ervaren, maar ook zeker een genot om naar te kijken.

Deze activiteit kan los geboekt worden, maar is zeker ook geschikt om te combineren met andere activiteiten. Ga je liever niet het pak in dan is kijken ook al erg amuserend, kortom een supergrappig onderdeel van bijvoorbeeld een zeskamp.

Sumoworstelen

150 vanaf prijs (afhankelijk van aantal personen)
  • Inclusief: sumopak en helmen
  • 1 tot 1,5 uur sumoworstelen

Bijzonderheden

  • Sumoworstelen kan op elke locatie, zowel binnen als buiten op het gras of zand
  • Sumoworstelen is een mooie activiteit als onderdeel van een zeskamp